Extres

 

Tudiscomovil ofereix un llistat de serveis extres que poden completar la vostra celebració amb un toc de originalitat.

- Sonorizació i ambientació musical de la cerimònia: Entrada del nuvi, entrada de la núvia, aliances, testimonis.... son alguns dels moments a on posar aquella cançons que tant os agrada i que farà que el moment sigui molt mes emotiu.

- Horas extres: Si creieu que amb 3 hores de ball no hi ha suficient, no hi ha problema, amb hores extres es pot allargar la festa fins que els vostres peus diguin prou!!.

- Realizació de pagina web: amb la pagina web podeu disposar d'un lloc a on els vostres invitats poden saber tota la informació del vostre enllaç ( lloc de la cerimònia, com arribar al Restaurant,horaris, confirmació de assistència....) o una mica mes de vosaltres i els vostres gustos mes personals( plats preferits,grup musical, color, perfum...) , un foro , espaï de fotos....

-Targetes de invitació virtual: Modernitzat!! Amb la vostre invitació virtual personalitzada donaràs un plus de singularitat al Esdeveniment . Vídeos animats super divertits, a on vosaltres sou els protagonistes, donaran tota la informació necessària per els convidats.

-Projeccions a pantalla gegant: Disposeu d'un vídeo para passar?? Nosaltres ens encarreguem de tot.

-Muntatge, realizació i projecció de video: Si Voleu passar un video amb totes les fotos dels vostres convidats o amb fotos de quan eren petits pero no teniu temps de montar-lo i editar-lo, nosaltres ens encarreguem per vosaltres.

-Servei de Karaoke: Voleu donar un punt diferent a la Festa? Amb el Nostre Karaoke professional ho aconseguireu. Amb mes de 8500 cançons per cantar , es ideal para organitzar jocs per els convidats o simplement per passar una estona divertida.